Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes United Geheimnisvolle Pfeile
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Telcher onderschept slim de pass. Telcher met een sublieme pass. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... Gaiser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes United - Geheimnisvolle Pfeile 0:1

35e minuut.
Nonnenmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnenmacher geeft een hoge lob. Pielmann is nu in balbezit. Darmstädter onderschept slim de pass. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Puls heeft problemen om de bal te vangen. Puls met een sublieme pass. Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Goldschmitt rent richting de bal. Goldschmitt met een sublieme pass. Daar is Pielmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nowak trapt de bal weg van het doel. Farbig is nu in balbezit. Farbig geeft de bal voor. Daar is Darmstädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes United 44%, Geheimnisvolle Pfeile 56%.
Reyes United - Geheimnisvolle Pfeile 0:1

51e minuut.
Rubens is nu in balbezit. Farbig verovert de bal door een tackle van achteren. Farbig geeft een lange en hoge pass. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter schiet op doel. Nowak bokst de bal weg.

62e minuut.
Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls onderschept slim de pass. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager haalt uit met een fantastische trap. Puls probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Puls heeft problemen om de bal te vangen. Feichtenschlager onderschept slim de pass. Feichtenschlager met een sublieme pass. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rubens is nu in balbezit. Rubens geeft een lange en hoge pass. Taxis heeft problemen om de bal te vangen. Stössel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stössel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Puls geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goldschmitt met de inworp. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Darmstädter haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Nowak met een harde bal richting middenveld. Stössel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stössel geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Achatz is nu in balbezit. Achatz speelt de bal door. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Doppler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes United 49%, Geheimnisvolle Pfeile 51%.
Reyes United - Geheimnisvolle Pfeile 0:1