Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dankbare Kartoffeln Katastrophale Stiere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Jedamzik passt de bal met de wreef. Nusseck bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst onderschept slim de pass. Längst schiet op doel. Nonninger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 0:1

16e minuut.
Jedamzik onderschept slim de pass. Jedamzik passt de bal met de wreef. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 0:2

26e minuut.
Conteh probeert naar een medespeler te passen. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik passt de bal in één keer door. Längst is nu in balbezit. Längst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 0:3

32e minuut.
Edel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jermann met een snelle inworp. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trares kopt de bal weg. Conteh is nu in balbezit. Blasehase onderschept slim de pass. Blasehase draait met de bal, schiet en ... Macha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 1:3

43e minuut.
Conteh is nu in balbezit. Conteh geeft een hoge lob. Kahlcke speelt de bal door. Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedamzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Kartoffeln 54%, Katastrophale Stiere 46%.
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 1:3

51e minuut.
Kahlcke onderschept slim de pass. Kahlcke geeft de bal voor. Blasehase bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase passt de bal in één keer door. Tretschok bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Joder rent richting de bal. Trares onderschept slim de pass. Trares passt de bal met de wreef. Blasehase rent richting de bal. Blasehase haalt uit met een fantastische trap. Macha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blasehase rent richting de bal. Blasehase draait met de bal, schiet en ... Macha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blasehase is nu in balbezit. Blasehase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Naundorf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tretschok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trares bereikt de bal nog maar net als eerste. Trares schiet op doel. Macha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tretschok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drews rent richting de bal. Drews haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kahlcke rent richting de bal. Kahlcke geeft de bal voor. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpf onderschept slim de pass. Köpf geeft de bal voor. Macha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Kartoffeln 34%, Katastrophale Stiere 66%.
Dankbare Kartoffeln - Katastrophale Stiere 1:3