Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes United Dankbare Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Farbig speelt de bal door. Jarkulisch rent richting de bal. Jarkulisch passt de bal zonder na te denken. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes United - Dankbare Kartoffeln 1:0

22e minuut.
Jarkulisch met een snelle inworp. Feichtenschlager geeft een hoge lob. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter draait met de bal, schiet en ... Nonninger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes United - Dankbare Kartoffeln 2:0

23e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Blasehase verovert de bal door een tackle van achteren. Nonnenmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase onderschept slim de pass. Blasehase haalt uit met een fantastische trap. Gaiser bokst de bal weg.

25e minuut.
Nusseck kopt de bal weg. Nonnenmacher kan de bal niet met de borst controleren. Trares bereikt de bal nog maar net als eerste. Trares haalt uit met een fantastische trap. Westerwelle probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

27e minuut.
Trares probeert de bal aan de voet te houden. Blasehase is nu in balbezit. Blasehase passt de bal zonder na te denken. Trares bereikt de bal nog maar net als eerste. Trares draait met de bal, schiet en ... Gaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes United 59%, Dankbare Kartoffeln 41%.
Reyes United - Dankbare Kartoffeln 2:0

51e minuut.
Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter schiet op doel. Kahlcke probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nusseck trapt de bal weg van het doel. Farbig kopt de bal weg. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter schiet op doel. Nonninger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Paech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trares heeft problemen om de bal te vangen. Trares passt de bal in één keer door. Blasehase rent richting de bal. Blasehase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Drews rent richting de bal. Trares rent richting de bal. Farbig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farbig krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Doppler onderschept slim de pass. Doppler geeft de bal voor. Nusseck heeft problemen om de bal te vangen. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes United 41%, Dankbare Kartoffeln 59%.
Reyes United - Dankbare Kartoffeln 2:0