Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Pfeile Katastrophale Stiere
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


38e minuut.
Ochs rent richting de bal. Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Längst heeft problemen om de bal te vangen. Längst schiet op doel. Nowak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Pfeile 75%, Katastrophale Stiere 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Pfeile - Katastrophale Stiere 0:0

52e minuut.
Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wudtke verovert de bal door een tackle van achteren. Wudtke passt de bal met de wreef. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stössel rent richting de bal. Stössel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Telcher kopt de bal weg. Rubens is nu in balbezit. Rubens passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Puls rent richting de bal. Jedamzik verovert de bal door een tackle van achteren. Jedamzik speelt de bal door. Längst is nu in balbezit. Längst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wudtke rent richting de bal. Vagner onderschept slim de pass. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Längst is nu in balbezit. Längst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nowak trapt de bal weg van het doel. Ochs kopt de bal weg. Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Längst is nu in balbezit. Längst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Schinkmann onderschept slim de pass. Längst begaat een overtreding. Längst krijgt een gele kaart. Schinkmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Schinkmann kan niet meer verder spelen. Wudtke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruhroth komt het veld opgelopen. Pielmann komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Joder geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stössel met de inworp. Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Pfeile 59%, Katastrophale Stiere 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Pfeile - Katastrophale Stiere 0:0