Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Frösche Große Dachse
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gade is nu in balbezit. Wolterink onderschept slim de pass. Wolterink speelt de bal door. Wolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Corde kopt de bal weg. Igl rent richting de bal. Wolle verovert de bal door een tackle van achteren. Panning bereikt de bal nog maar net als eerste. Panning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Große Dachse 0:1

13e minuut.
Ettlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Hägerbäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägerbäumer speelt de bal door. Drews is nu in balbezit. Drews haalt uit met een fantastische trap. Geusedam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Igl is nu in balbezit. Igl passt de bal in één keer door. Drews rent richting de bal. Drews haalt uit met een fantastische trap. Geusedam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Frösche - Große Dachse 1:1

32e minuut.
Gade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gade geeft een lange en hoge pass. Hägerbäumer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolle geeft een hoge lob. Norden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Wolterink geeft een hoge lob. Hägerbäumer is nu in balbezit. Hägerbäumer passt de bal met de wreef. Drews rent richting de bal. Drews haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wolle passt de bal zonder na te denken. Panning bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschenhalm is nu in balbezit. Panning onderschept slim de pass. Panning haalt uit met een fantastische trap. Norden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ettlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Deschenhalm de bal. Panning rent richting de bal. Panning schiet op doel. Norden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Große Dachse 1:2

43e minuut.
Corde passt de bal zonder na te denken. Lahrius rent richting de bal. Schwartz begaat een overtreding. Schwartz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gade geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lahrius de bal. Schwartz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schwartz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lahrius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wolle neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Große Dachse 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Frösche 70%, Große Dachse 30%.
Harte Frösche - Große Dachse 1:3

80e minuut.
Corde rent richting de bal. Hägerbäumer is nu in balbezit. Hägerbäumer probeert naar een medespeler te passen. Drews is nu in balbezit. Drews haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Große Dachse 2:3

82e minuut.
Lahrius rent richting de bal. Ettlinger rent richting de bal. Lahrius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettlinger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ettlinger kan niet meer verder spelen. Schulz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Frösche 63%, Große Dachse 37%.
Harte Frösche - Große Dachse 2:3