Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Große Zwiebeln
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hombach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach rent richting de bal. Hombach begaat een overtreding. Hombach krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mailänder met een snelle inworp. Knigge rent richting de bal. Lagerfeld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagerfeld krijgt een gele kaart. Knigge raakt geblesseerd tijdens het duel. Beuchel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schreiber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Große Zwiebeln 0:1

9e minuut.
Schreiber is nu in balbezit. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Insel rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Große Zwiebeln 0:2

12e minuut.
Bach is nu in balbezit. Hombach verovert de bal door een tackle van achteren. Hombach passt de bal in één keer door. Schreiber is nu in balbezit. Schreiber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 53%, Große Zwiebeln 47%.
Ruhige Lineale - Große Zwiebeln 0:2

67e minuut.
Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Knigge verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van von Zech. Knigge wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Knigge kan niet meer verder spelen. Dahm komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Beuchel probeert naar een medespeler te passen. Lange rent richting de bal. Mailänder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mailänder krijgt een gele kaart. Lange is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lange met een snel genomen vrije trap. Zunker rent richting de bal. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Große Zwiebeln 1:2

77e minuut.
von Zech is nu in balbezit. von Zech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreiber rent richting de bal. Schreiber haalt uit met een fantastische trap. Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 49%, Große Zwiebeln 51%.
Ruhige Lineale - Große Zwiebeln 1:2