Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Sonnen Große Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Porcello is nu in balbezit. Nusser is nu in balbezit. Rucker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucker krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pezzey is nu in balbezit. Pezzey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiffert met de inworp. Garhammer geeft de bal voor. Hack bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilhan de bal onder controle te krijgen. Stauf rent richting de bal. Stauf speelt de bal door. Ingelmann rent richting de bal. Ingelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Ilhan speelt de bal door. Ingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelmann haalt uit met een fantastische trap. Blume probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 1:1

24e minuut.
Bähr geeft een lange en hoge pass. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzey onderschept slim de pass. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bodden geeft een hoge lob. Nusser kopt de bal weg. Daar is Bodden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garhammer rent richting de bal. Garhammer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Porcello is nu in balbezit. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal in één keer door. Ingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Sonnen 38%, Große Kronjuwelen 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 1:1

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tiffert zal de hoekschop nemen. Stauf heeft problemen om de bal te vangen. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Wald schiet op doel. Bodden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 1:2

62e minuut.
Tiffert passt de bal met de wreef. Solz heeft problemen om de bal te vangen. Solz speelt de bal door. Ingelmann is nu in balbezit. Ingelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 2:2

68e minuut.
Bodden probeert de bal aan de voet te houden. Blume rent richting de bal. Blume passt de bal zonder na te denken. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Ingelmann is nu in balbezit. Pirk rent richting de bal. Ingelmann is nu in balbezit. Ingelmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garhammer rent richting de bal. Schindehütte is nu in balbezit. Garhammer begaat een overtreding. Schindehütte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Sonnen 53%, Große Kronjuwelen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasende Sonnen - Große Kronjuwelen 2:2