Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Kronen Katastrophale Stiere
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Tüting rent richting de bal. Conteh is nu in balbezit. Tüting verovert de bal door een tackle van achteren. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Betzmann rent richting de bal. Längst verovert de bal door een tackle van achteren. Albat bereikt de bal nog maar net als eerste. Albat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 0:1

20e minuut.
Albat is nu in balbezit. Betzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst begaat een overtreding. Längst krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Albat probeert naar een medespeler te passen. Längst is nu in balbezit. Koitka is nu in balbezit. Längst onderschept slim de pass. Längst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 0:2

40e minuut.
Inworp. Wielandt met een snelle inworp. Klungelig pakt Langenscheidt de bal. Langenscheidt geeft de bal voor. Nsereko kopt de bal weg. Macha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 1:2

44e minuut.
Fitz geeft een hoge lob. Tüting speelt de bal door. Nsereko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm verovert de bal door een tackle van achteren. Wurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kronen 46%, Katastrophale Stiere 54%.
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 1:2

56e minuut.
Teichert rent richting de bal. Teichert passt de bal zonder na te denken. Joder rent richting de bal. Wurm onderschept slim de pass. Wurm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wurm is nu in balbezit. Wurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kronen 47%, Katastrophale Stiere 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grauenvolle Kronen - Katastrophale Stiere 2:2