Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Katastrophale Stiere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Hauptmann probeert naar een medespeler te passen. Ochs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerfeld maakt een afschuwelijke overtreding. Lagerfeld krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nothaft trapt de bal weg. Conteh kopt de bal weg. Klungelig pakt Liepack de bal. Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedamzik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lange geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jermann met de inworp. Jedamzik is nu in balbezit. Jedamzik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rommel probeert de bal aan de voet te houden. Liepack speelt de bal door. Iken rent richting de bal. Lagerfeld is nu in balbezit. Lagerfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Katastrophale Stiere 1:0

26e minuut.
Bach passt de bal met de wreef. Liepack rent richting de bal. Jedamzik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jedamzik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Conteh probeert de bal aan de voet te houden. Iken kopt de bal weg. Lagerfeld probeert de bal aan de voet te houden. Iken is nu in balbezit. Iken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 46%, Katastrophale Stiere 54%.
Ruhige Lineale - Katastrophale Stiere 1:0

58e minuut.
Liepack passt de bal zonder na te denken. Conteh rent richting de bal. Conteh passt de bal met de wreef. Längst rent richting de bal. Längst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruhige Lineale - Katastrophale Stiere 1:1

61e minuut.
Liepack rent richting de bal. Conteh verovert de bal door een tackle van achteren. Conteh met een sublieme pass. Lagerfeld is nu in balbezit. Lagerfeld draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepack bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst begaat een overtreding. Längst krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Fitz met een snelle inworp. Ochs probeert naar een medespeler te passen. Längst rent richting de bal. Längst schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lagerfeld onderschept slim de pass. Ochs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagerfeld. Lagerfeld krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ochs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ochs kan niet meer verder spelen. Janicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 47%, Katastrophale Stiere 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruhige Lineale - Katastrophale Stiere 1:1