Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fettige Stiere Düstere Krieger
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen geeft een lange en hoge pass. Lager kopt de bal weg. Dirnberger rent richting de bal. Dirnberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fettige Stiere - Düstere Krieger 1:0

13e minuut.
Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen is nu in balbezit. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen rent richting de bal. Teetzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Johnson rent richting de bal. Kalz verovert de bal door een tackle van achteren. Kalz probeert naar een medespeler te passen. Dirnberger rent richting de bal. Dirnberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Stiere 58%, Düstere Krieger 42%.
Fettige Stiere - Düstere Krieger 1:0

47e minuut.
Reckenbeil is nu in balbezit. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dirnberger heeft problemen om de bal te vangen. Pannhausen is nu in balbezit. Met opzet legt Dirnberger zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dirnberger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dirnberger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Jambor met een sublieme pass. Notarius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jambor. Jambor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Stiere 48%, Düstere Krieger 52%.
Fettige Stiere - Düstere Krieger 1:0