Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Schemel Harte Bären
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dürmeier is nu in balbezit. Felgenhauer probeert naar een medespeler te passen. Kähler rent richting de bal. Kähler draait met de bal, schiet en ... Hentges rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Harte Bären 0:1

10e minuut.
Edeltahlhammer speelt de bal door. Negel met een sublieme pass. Pirnay rent richting de bal. Kähler is nu in balbezit. Kähler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Harte Bären 0:2

34e minuut.
Hägerbäumer onderschept slim de pass. Bambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold met een sublieme pass. Pirnay rent richting de bal. Pirnay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Schemel 62%, Harte Bären 38%.
Bankrotte Schemel - Harte Bären 0:2

50e minuut.
Zorc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kargus komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold probeert naar een medespeler te passen. Daar is Süle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirnay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Negel passt de bal met de wreef. Stanke is nu in balbezit. Kähler verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler haalt uit met een fantastische trap. Felgenhauer kopt de bal weg. Dürmeier bokst de bal weg.

86e minuut.
Kählau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kähler onderschept slim de pass. Kähler probeert naar een medespeler te passen. Pirnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirnay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Harte Bären 0:3

87e minuut.
Kässheimer rent richting de bal. Kässheimer speelt de bal door. Daar is Süle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirnay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Schemel 66%, Harte Bären 34%.
Bankrotte Schemel - Harte Bären 0:3