Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Barette Krankhafte Zwiebeln
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Irrgang de bal. Backenköhler rent richting de bal. Backenköhler met een sublieme pass. Klungelig pakt Eßling de bal. Eßling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 0:1

17e minuut.
Hohne onderschept slim de pass. Hohne passt de bal zonder na te denken. Bieneck rent richting de bal. Bieneck draait met de bal, schiet en ... Stolzenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

23e minuut.
Brauwer kopt de bal weg. Pirard heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. Hannawald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 1:1

37e minuut.
Pappermann passt de bal zonder na te denken. Wollentin rent richting de bal. Met opzet legt Ball zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ball naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Backenköhler geeft de bal voor. Isstas kopt de bal weg. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck draait met de bal, schiet en ... Stolzenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 2:1

45e minuut.
Ganster met de inworp. Irrgang heeft problemen om de bal te vangen. Irrgang passt de bal zonder na te denken. Inderfurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Inderfurth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 51%, Krankhafte Zwiebeln 49%.
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 2:1

46e minuut.
Eßling rent richting de bal. Ben-Hatira onderschept slim de pass. Ben-Hatira probeert naar een medespeler te passen. Irrgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrgang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pirard rent richting de bal. Pirard probeert naar een medespeler te passen. Eßling rent richting de bal. Eßling schiet op doel. Daar is Erdmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Erdmann is nu in balbezit. Erdmann geeft een hoge lob. Daar is Backenköhler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Backenköhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohne verovert de bal door een tackle van achteren. Hohne passt de bal met de wreef. Bieneck rent richting de bal. Bieneck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Irrgang geeft een lange en hoge pass. Eßling is nu in balbezit. Eßling schiet op doel. Daar is Erdmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 2:2

66e minuut.
Inderfurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauwer begaat een overtreding. Inderfurth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inderfurth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lammek heeft problemen om de bal te vangen. Eßling bereikt de bal nog maar net als eerste. Eßling schiet op doel. Pinckert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 2:3

78e minuut.
Hohne onderschept slim de pass. Hohne passt de bal in één keer door. Pappermann speelt de bal door. Bieneck rent richting de bal. Bieneck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wollentin probeert naar een medespeler te passen. Bieneck rent richting de bal. Inderfurth rent richting de bal. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 43%, Krankhafte Zwiebeln 57%.
Verwegene Barette - Krankhafte Zwiebeln 2:3