Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Raketen Bankrotte Schemel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Süle de bal. Cieslarczyk rent richting de bal. Cieslarczyk met een sublieme pass. Pack is nu in balbezit. Pack draait met de bal, schiet en ... Dürmeier bokst de bal weg.

9e minuut.
Wolske geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieslarczyk met een snelle inworp. Gfreiter rent richting de bal. Gfreiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kische is nu in balbezit. Haas is nu in balbezit. Kische schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kische krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gfreiter probeert de bal aan de voet te houden. Kählau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pack onderschept slim de pass. Gfreiter rent richting de bal. Gfreiter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Raketen 58%, Bankrotte Schemel 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Raketen - Bankrotte Schemel 0:0

47e minuut.
Kählau is nu in balbezit. Kählau passt de bal in één keer door. Poellnitz probeert naar een medespeler te passen. Bambara is nu in balbezit. Bambara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Trieloff geeft een hoge lob. Wolske is nu in balbezit. Cieslarczyk begaat een overtreding. Cieslarczyk krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Hentges is nu in balbezit. Pack onderschept slim de pass. Pack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Raketen - Bankrotte Schemel 1:0

59e minuut.
Haas probeert naar een medespeler te passen. Cieslarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Cieslarczyk met een sublieme pass. Pack is nu in balbezit. Pack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hentges geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruijter met de inworp. Gfreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gfreiter geeft de bal voor. Dürmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felgenhauer rent richting de bal. Pack verovert de bal door een tackle van achteren. Pack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Raketen - Bankrotte Schemel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Raketen 53%, Bankrotte Schemel 47%.
Verwegene Raketen - Bankrotte Schemel 2:0