Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Bären Grauenvolle Löwen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pirnay kopt de bal weg. Tasky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirnay onderschept slim de pass. Kähler is nu in balbezit. Kähler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Bären - Grauenvolle Löwen 1:0

15e minuut.
Kähler rent richting de bal. Pirnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Thier begaat een overtreding. Thier krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Negel met een sublieme pass. Bleibtreu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edeltahlhammer. Edeltahlhammer krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader onderschept slim de pass. Ader met een sublieme pass. Dahoud is nu in balbezit. Dahoud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jülg geeft een lange en hoge pass. Herold probeert naar een medespeler te passen. Thier is nu in balbezit. Kähler verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Bären - Grauenvolle Löwen 2:0

31e minuut.
Dahoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Bären 46%, Grauenvolle Löwen 54%.
Harte Bären - Grauenvolle Löwen 2:0

48e minuut.
Negel onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bleibtreu met de inworp. Ader bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kähler met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirnay de bal. Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirnay onderschept slim de pass. Pirnay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ertl speelt de bal door. Ader bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herold. Herold krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kargus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tasky. Kargus raakt geblesseerd tijdens het duel. Negel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoeneß probeert de bal met de borst te controleren. Pirnay onderschept slim de pass. Pirnay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tasky rent richting de bal. Pirnay verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler rent richting de bal. Pirnay is nu in balbezit. Pirnay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Bären 45%, Grauenvolle Löwen 55%.
Harte Bären - Grauenvolle Löwen 2:0