Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Hunde Schuldige Servietten
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gutzkow raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiel komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Ruhstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Badelt is nu in balbezit. Badelt passt de bal met de wreef. Fiel rent richting de bal. Fiel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Tasky rent richting de bal. Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Langbein rent richting de bal. Pischel onderschept slim de pass. Pischel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
von Klitzing met een sublieme pass. Weishaupt is nu in balbezit. Aldag begaat een overtreding. Aldag krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Langbein is nu in balbezit. Langbein met een sublieme pass. Bittencourt speelt de bal door. Daar is Fiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 1:0

45e minuut.
Ruhstorfer is nu in balbezit. Weishaupt is nu in balbezit. Ruhstorfer maakt een afschuwelijke overtreding. Ruhstorfer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Hunde 51%, Schuldige Servietten 49%.
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 1:0

52e minuut.
Tasky is nu in balbezit. Fiel onderschept slim de pass. Fiel passt de bal zonder na te denken. Badelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Badelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 2:0

54e minuut.
Bajramaj onderschept slim de pass. Bajramaj geeft een lange en hoge pass. Ruhstorfer is nu in balbezit. Weishaupt onderschept slim de pass. Weishaupt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 3:0

62e minuut.
Tasky is nu in balbezit. Kutterer verovert de bal door een tackle van achteren. Kutterer met een sublieme pass. Fiel rent richting de bal. Fiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Iden met een harde bal richting middenveld. Langbein kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gordon de bal onder controle te krijgen. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Badelt geeft een lange en hoge pass. Bajramaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajramaj met een sublieme pass. Badelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Badelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Hunde 33%, Schuldige Servietten 67%.
Hellhörige Hunde - Schuldige Servietten 4:0