Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Servietten Harte Bären
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Tasky verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler rent richting de bal. Ruhstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kähler verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bajramaj passt de bal met de wreef. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Straubinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pischel rent richting de bal. Pischel draait met de bal, schiet en ... Niedrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Edeltahlhammer met de inworp. Negel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Händel. Händel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Negel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kähler is nu in balbezit. Pirnay is nu in balbezit. Pirnay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Servietten 60%, Harte Bären 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schuldige Servietten - Harte Bären 0:0

72e minuut.
Aldag met de inworp. Straubinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herold. Herold krijgt een gele kaart. Straubinger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Straubinger kan niet meer verder spelen. Mill komt het veld opgelopen. Ruhstorfer met een snel genomen vrije trap. Schorch heeft problemen om de bal te vangen. Pocher rent richting de bal. Pocher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bajramaj geeft de bal voor. Schorch rent richting de bal. Schorch geeft de bal voor. Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischel draait met de bal, schiet en ... Niedrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Servietten 40%, Harte Bären 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schuldige Servietten - Harte Bären 0:0