Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Barette Verwegene Raketen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Trieloff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faden is nu in balbezit. Faden passt de bal met de wreef. Ball rent richting de bal. Ball schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ben-Hatira is nu in balbezit. Faden rent richting de bal. Faden passt de bal in één keer door. Hohne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohne geeft een hoge lob. Cornely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Brauwer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faden probeert naar een medespeler te passen. Haas rent richting de bal. Ball verovert de bal door een tackle van achteren. Ball schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohne verovert de bal door een tackle van achteren. Hohne probeert naar een medespeler te passen. Ball rent richting de bal. Trieloff met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Pappermann de bal onder controle te krijgen. Bobic rent richting de bal. Pappermann met een sublieme pass. Ball is nu in balbezit. Ball haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ben-Hatira is nu in balbezit. Haas onderschept slim de pass. Haas speelt de bal door. Späing rent richting de bal. Späing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Verwegene Raketen 0:1

32e minuut.
Ben-Hatira onderschept slim de pass. Pack verovert de bal door een tackle van achteren. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Pack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Verwegene Raketen 0:2

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pappermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Haas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faden is nu in balbezit. Faden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 51%, Verwegene Raketen 49%.
Verwegene Barette - Verwegene Raketen 0:2

58e minuut.
Pinckert speelt de bal door. Brauwer kopt de bal weg. Daar is Rumfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faden is nu in balbezit. Faden schiet op doel. Cornely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Ben-Hatira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas met een sublieme pass. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Späing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brauwer is nu in balbezit. Habers onderschept slim de pass. Habers passt de bal zonder na te denken. Späing is nu in balbezit. Späing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Verwegene Raketen 0:3

73e minuut.
Inworp. Pappermann met een snelle inworp. Trieloff rent richting de bal. Faden onderschept slim de pass. Faden geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pinckert trapt de bal weg. Trieloff kopt de bal weg. Ben-Hatira probeert de bal aan de voet te houden. Pack onderschept slim de pass. Pack schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 50%, Verwegene Raketen 50%.
Verwegene Barette - Verwegene Raketen 0:3