Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Schemel Schuldige Servietten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle verovert de bal door een tackle van achteren. Händel verovert de bal door een tackle van achteren. Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Händel geeft een lange en hoge pass. Pocher is nu in balbezit. Stanke maakt een afschuwelijke overtreding. Stanke krijgt een gele kaart. Pocher raakt geblesseerd tijdens het duel. Tasky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pocher geeft een hoge lob. Bambara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasky verovert de bal door een tackle van achteren. Kische onderschept slim de pass. Kische haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 1:0

20e minuut.
Kählau onderschept slim de pass. Kählau geeft een lange en hoge pass. Straubinger is nu in balbezit. Süle verovert de bal door een tackle van achteren. Süle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Straubinger de bal onder controle te krijgen. Bambara is nu in balbezit. Tasky rent richting de bal. Bambara onderschept slim de pass. Bambara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kählau passt de bal met de wreef. Daar is Felgenhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pischel is nu in balbezit. Pischel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Schemel 51%, Schuldige Servietten 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 1:1

48e minuut.
Bajramaj geeft een hoge lob. Kässheimer kopt de bal weg. Kische heeft problemen om de bal te vangen. Bambara is nu in balbezit. Bambara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 2:1

60e minuut.
Stanke geeft de bal voor. Inworp. Pocher met de inworp. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kische is nu in balbezit. Straubinger onderschept slim de pass. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kische bereikt de bal nog maar net als eerste. Kische draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kählau onderschept slim de pass. Kählau speelt de bal door. Bambara is nu in balbezit. Bambara schiet op doel. Conner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 3:1

82e minuut.
Ruhstorfer is nu in balbezit. Tasky is nu in balbezit. Tasky passt de bal in één keer door. Kische is nu in balbezit. Kische haalt uit met een fantastische trap. Conner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kählau speelt de bal door. Bajramaj geeft de bal voor. Pocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke verovert de bal door een tackle van achteren. Stanke met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Schemel 55%, Schuldige Servietten 45%.
Bankrotte Schemel - Schuldige Servietten 3:2