Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Undefinierbare Monde Krankhafte Esel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bindernagel speelt de bal door. Eckert heeft problemen om de bal te vangen. Eckert geeft een lange en hoge pass. Croy is nu in balbezit. Croy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bindernagel speelt de bal door. Erhardt is nu in balbezit. Eckert verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eckert de bal. Eckert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindernagel passt de bal met de wreef. Croy rent richting de bal. Croy schiet op doel. Janert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Monde - Krankhafte Esel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Monde 56%, Krankhafte Esel 44%.
Undefinierbare Monde - Krankhafte Esel 1:0

47e minuut.
Bindernagel heeft problemen om de bal te vangen. Templin verovert de bal door een tackle van achteren. Templin passt de bal zonder na te denken. Bärwald is nu in balbezit. Bärwald geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Templin rent richting de bal. Templin passt de bal zonder na te denken. Käfferbitz rent richting de bal. Käfferbitz schiet op doel. Natke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Undefinierbare Monde - Krankhafte Esel 1:1

73e minuut.
Rucker probeert naar een medespeler te passen. Croy is nu in balbezit. Bärwald rent richting de bal. Croy onderschept slim de pass. Croy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rucker passt de bal met de wreef. Issel rent richting de bal. Issel speelt de bal door. Croy rent richting de bal. Croy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Monde 56%, Krankhafte Esel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Undefinierbare Monde - Krankhafte Esel 1:1