Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Füchse Undefinierbare Bären
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kalnak probeert naar een medespeler te passen. Famula bereikt de bal nog maar net als eerste. Famula geeft een lange en hoge pass. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:1

3e minuut.
Weishahn is nu in balbezit. Ahlrichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishahn begaat een overtreding. Ahlrichs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ahlrichs kan niet meer verder spelen. Hafemann komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Laun passt de bal met de wreef. Weishahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafemann verovert de bal door een tackle van achteren. Wübbenhorst rent richting de bal. Wübbenhorst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kalnak speelt de bal door. Jessberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessberger passt de bal zonder na te denken. Wübbenhorst rent richting de bal. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:2

27e minuut.
Famula passt de bal in één keer door. Laun is nu in balbezit. Hafemann verovert de bal door een tackle van achteren. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:3

32e minuut.
Vollrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgar onderschept slim de pass. Polgar probeert naar een medespeler te passen. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Vollrath is nu in balbezit. Polgar geeft de bal voor. Klungelig pakt Fröhlich de bal. Fröhlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 63%, Undefinierbare Bären 37%.
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:3

73e minuut.
Weishahn heeft problemen om de bal te vangen. Hafemann is nu in balbezit. Hafemann speelt de bal door. Wübbenhorst rent richting de bal. Wübbenhorst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:4

75e minuut.
Napirala geeft de bal voor. Jessberger rent richting de bal. Jessberger passt de bal in één keer door. Wolterink rent richting de bal. Wolterink haalt uit met een fantastische trap. Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wolterink kopt de bal weg. Klungelig pakt Fröhlich de bal. Diekmann is nu in balbezit. Fröhlich verovert de bal door een tackle van achteren. Fröhlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 49%, Undefinierbare Bären 51%.
Heftige Füchse - Undefinierbare Bären 0:4