Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Bananen Meisterliche Könige
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Friedemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann rent richting de bal. Bergmann draait met de bal, schiet en ... Wuchtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rudschuck geeft de bal voor. Pack probeert de bal aan de voet te houden. Scherm probeert naar een medespeler te passen. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Meisterliche Könige 0:1

8e minuut.
Pack bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm onderschept slim de pass. Scherm met een sublieme pass. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pack geeft de bal voor. Mähler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherm rent richting de bal. Scherm schiet op doel. Wuchtel bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Blume de bal. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume met een sublieme pass. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Scherm geeft de bal voor. Härting kopt de bal weg. Bergmann heeft problemen om de bal te vangen. Bergmann schiet op doel. Wuchtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ibbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Näbrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibbers onderschept slim de pass. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ibbers onderschept slim de pass. Ibbers met een sublieme pass. Hillebrand is nu in balbezit. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Bananen 65%, Meisterliche Könige 35%.
Cremige Bananen - Meisterliche Könige 0:1

57e minuut.
Pack rent richting de bal. Pack passt de bal met de wreef. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm is nu in balbezit. Scherm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trouet rent richting de bal. Trouet geeft een hoge lob. Bergmann rent richting de bal. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Meisterliche Könige 0:2

77e minuut.
Pack bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm onderschept slim de pass. Scherm probeert naar een medespeler te passen. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Näbrich is nu in balbezit. Baierl verovert de bal door een tackle van achteren. Baierl passt de bal met de wreef. Scherm is nu in balbezit. Scherm haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wuchtel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Meisterliche Könige 0:3

82e minuut.
Härting kan de bal niet met de borst controleren. Pack rent richting de bal. Härting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Härting krijgt een gele kaart. Pack raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Colmsee met een harde bal richting middenveld. Härting kopt de bal weg. Baierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Näbrich onderschept slim de pass. Näbrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Bananen 46%, Meisterliche Könige 54%.
Cremige Bananen - Meisterliche Könige 0:3