Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Undefinierbare Monde
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bindernagel probeert naar een medespeler te passen. Temmen heeft problemen om de bal te vangen. Moritz rent richting de bal. Moritz draait met de bal, schiet en ... Natke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Undefinierbare Monde 1:0

10e minuut.
Neck speelt de bal door. Hempel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohler. Kohler krijgt een gele kaart. Hempel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hempel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wölfl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croy rent richting de bal. Croy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kahrs speelt de bal door. Rinat rent richting de bal. Moritz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moritz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Croy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welfering rent richting de bal. Croy onderschept slim de pass. Croy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magische Adler - Undefinierbare Monde 1:1

17e minuut.
Natke trapt de bal weg van het doel. Croy is nu in balbezit. Croy probeert naar een medespeler te passen. Issel is nu in balbezit. Issel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rucker geeft de bal voor. Klungelig pakt Wölfl de bal. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy schiet op doel. Welfering probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Indlekofer is nu in balbezit. Kohler onderschept slim de pass. Kohler met een sublieme pass. Moritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moritz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Backensfeld onderschept slim de pass. Kahrs rent richting de bal. Kahrs probeert naar een medespeler te passen. Moritz rent richting de bal. Moritz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backensfeld met de inworp. Bindernagel met een sublieme pass. Eckert rent richting de bal. Eckert geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 53%, Undefinierbare Monde 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Undefinierbare Monde 1:1

49e minuut.
Neck rent richting de bal. Issel onderschept slim de pass. Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel verovert de bal door een tackle van achteren. Issel geeft een hoge lob. Kämmerling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neck onderschept slim de pass. Neck probeert naar een medespeler te passen. Rucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bindernagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrow onderschept slim de pass. Farrow passt de bal in één keer door. Moritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Undefinierbare Monde 2:1

86e minuut.
Indlekofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Indlekofer geeft de bal voor. Wölfl heeft problemen om de bal te vangen. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 53%, Undefinierbare Monde 47%.
Magische Adler - Undefinierbare Monde 2:1