Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Esel Krankhafte Esel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kath met een harde bal richting middenveld. Oberscheidt kopt de bal weg. Hadeler is nu in balbezit. Käfferbitz rent richting de bal. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Plag geeft een hoge lob. Gade speelt de bal door. Bärwald is nu in balbezit. Endling rent richting de bal. Endling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling speelt de bal door. Ahlborn rent richting de bal. Ahlborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Esel - Krankhafte Esel 1:0

26e minuut.
Lemmer met een sublieme pass. Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal met de wreef. Endling is nu in balbezit. Endling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bärwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärwald speelt de bal door. Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap. Templin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bärwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärwald passt de bal met de wreef. Pöppel is nu in balbezit. Käfferbitz onderschept slim de pass. Käfferbitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Esel 40%, Krankhafte Esel 60%.
Schuldige Esel - Krankhafte Esel 1:0

74e minuut.
Magersuppe geeft de bal voor. Inworp. Plag met een snelle inworp. Endling is nu in balbezit. Endling geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Templin rent richting de bal. Käfferbitz is nu in balbezit. Templin is nu in balbezit. Käfferbitz rent richting de bal. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schuldige Esel - Krankhafte Esel 1:1

86e minuut.
Wunder is nu in balbezit. Wunder geeft een hoge lob. Erhardt is nu in balbezit. Ahlborn onderschept slim de pass. Ahlborn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Esel 40%, Krankhafte Esel 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schuldige Esel - Krankhafte Esel 1:1