Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Heulbojen Königliche Flieger
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Altenstein rent richting de bal. Taucher verovert de bal door een tackle van achteren. Taucher met een sublieme pass. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Blochwitz kopt de bal weg. Sparbier is nu in balbezit. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier verovert de bal door een tackle van achteren. Sparbier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Heulbojen - Königliche Flieger 0:1

11e minuut.
Taucher is nu in balbezit. Taucher met een sublieme pass. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kahrau de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Stranzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jach met een sublieme pass. Bachmaier rent richting de bal. Blochwitz begaat een overtreding. Blochwitz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Afflerbach probeert naar een medespeler te passen. Bierschneider geeft de bal voor. Daar is Cording, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacker rent richting de bal. Hacker passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Heulbojen - Königliche Flieger 0:2

34e minuut.
Naumes passt de bal zonder na te denken. Falk rent richting de bal. Falk passt de bal zonder na te denken. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bachmaier met de inworp. Klungelig pakt Silbermücke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taucher. Taucher krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Silbermücke passt de bal met de wreef. Taucher rent richting de bal. Taucher passt de bal in één keer door. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier draait met de bal, schiet en ... Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Heulbojen 63%, Königliche Flieger 37%.
Magische Heulbojen - Königliche Flieger 0:2

48e minuut.
Kracht onderschept slim de pass. Silbermücke probeert naar een medespeler te passen. Taucher probeert naar een medespeler te passen. Sparbier rent richting de bal. Sparbier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Bierschneider de bal onder controle te krijgen. Heldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldt probeert naar een medespeler te passen. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Stranzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Naumes passt de bal zonder na te denken. Daar is Ohnewein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohnewein verovert de bal door een tackle van achteren. Ohnewein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Heulbojen - Königliche Flieger 1:2

77e minuut.
Sparbier kopt de bal weg. Taucher rent richting de bal. Hacker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacker krijgt een gele kaart. Taucher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blochwitz met een snel genomen vrije trap. Stranzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hacker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmaier passt de bal zonder na te denken. Naumes rent richting de bal. Naumes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Heldt de bal. Naumes is nu in balbezit. Naumes passt de bal zonder na te denken. Ohnewein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohnewein draait met de bal, schiet en ... Jach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hacker met een snelle inworp. Kracht bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bachmaier zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bachmaier moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bachmaier schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Heulbojen 43%, Königliche Flieger 57%.
Magische Heulbojen - Königliche Flieger 1:2