Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Krankhafte Esel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Erhardt geeft de bal voor. Wölfl is nu in balbezit. Wölfl passt de bal zonder na te denken. Kohler is nu in balbezit. Kohler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bärwald probeert naar een medespeler te passen. Templin bereikt de bal nog maar net als eerste. Templin passt de bal in één keer door. Käfferbitz rent richting de bal. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hagen probeert de bal aan de voet te houden. Reich is nu in balbezit. Reich met een sublieme pass. Templin bereikt de bal nog maar net als eerste. Templin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberscheidt is nu in balbezit. Oberscheidt speelt de bal door. Käfferbitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 59%, Krankhafte Esel 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Krankhafte Esel 0:0

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fechner rent richting de bal. Fechner geeft de bal voor. Magersuppe controleert de bal met de borst. Kahrs rent richting de bal. Kahrs draait met de bal, schiet en ... Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Templin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrow met een sublieme pass. Kohler is nu in balbezit. Kohler schiet op doel. Janert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Faltinath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukop is nu in balbezit. Erhardt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erhardt krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Oberscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberscheidt geeft de bal voor. Wölfl is nu in balbezit. Käfferbitz onderschept slim de pass. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ... Kämmerling bokst de bal weg. Käfferbitz rent richting de bal. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ... Kämmerling probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 52%, Krankhafte Esel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Adler - Krankhafte Esel 0:0