Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Füchse Undefinierbare Bären
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tieck bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tieck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Brecht zijn tegenspeler op de grond. Brecht is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Daar is Feichtenschlager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klitzpera met een sublieme pass. Kalnak kopt de bal weg. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gasch met een harde bal richting middenveld. Ahlrichs kopt de bal weg. Klungelig pakt Abraham de bal. Wübbenhorst is nu in balbezit. Wübbenhorst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Füchse - Undefinierbare Bären 0:1

10e minuut.
Walk met een sublieme pass. Klungelig pakt Alborn de bal. Famula verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ötzmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Walk rent richting de bal. Tieck verovert de bal door een tackle van achteren. Tieck probeert naar een medespeler te passen. Wübbenhorst rent richting de bal. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Polgar is nu in balbezit. Polgar passt de bal met de wreef. Diekmann rent richting de bal. Alborn verovert de bal door een tackle van achteren. Alborn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Füchse 57%, Undefinierbare Bären 43%.
Harte Füchse - Undefinierbare Bären 0:1

48e minuut.
Kalnak passt de bal met de wreef. Walk is nu in balbezit. Walk met een sublieme pass. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn draait met de bal, schiet en ... Gasch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Füchse - Undefinierbare Bären 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Pietras de bal. Walk is nu in balbezit. Tieck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tieck krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Kainz de bal. Kainz geeft een lange en hoge pass. Tieck kopt de bal weg. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ötzmann speelt de bal door. Thiemann rent richting de bal. Thiemann passt de bal zonder na te denken. Joop rent richting de bal. Joop met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalnak speelt de bal door. Ahlrichs rent richting de bal. Ahlrichs passt de bal zonder na te denken. Wübbenhorst is nu in balbezit. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klitzpera trapt de bal weg van het doel. Kalnak kopt de bal weg. Ahlrichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlrichs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Famula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ahlrichs de bal. Ahlrichs passt de bal zonder na te denken. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Füchse - Undefinierbare Bären 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Füchse 54%, Undefinierbare Bären 46%.
Harte Füchse - Undefinierbare Bären 1:2