Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Servietten Krankhafte Esel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Gams onderschept slim de pass. Gams geeft een hoge lob. Klungelig pakt Itzinger de bal. Ickert is nu in balbezit. Ickert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ickert draait met de bal, schiet en ... Erhardt kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ramelow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Itzinger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Oberscheidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ickert verovert de bal door een tackle van achteren. Ickert passt de bal zonder na te denken. Itzinger rent richting de bal. Itzinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Faltinath bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltinath met een sublieme pass. Käfferbitz rent richting de bal. Templin is nu in balbezit. Templin draait met de bal, schiet en ... Neumaier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tebart onderschept slim de pass. Templin verovert de bal door een tackle van achteren. Käfferbitz rent richting de bal. Templin rent richting de bal. Templin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Servietten - Krankhafte Esel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Servietten 43%, Krankhafte Esel 57%.
Magere Servietten - Krankhafte Esel 0:1

53e minuut.
Springfeld onderschept slim de pass. Ickert is nu in balbezit. Ickert passt de bal in één keer door. Itzinger is nu in balbezit. Itzinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faltinath probeert naar een medespeler te passen. Templin probeert naar een medespeler te passen. Käfferbitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap. Tebart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neumaier bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Springfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Springfeld haalt uit met een fantastische trap. Janert met een sublieme pass. Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Servietten 50%, Krankhafte Esel 50%.
Magere Servietten - Krankhafte Esel 0:1