Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Königliche Flieger
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Ittig rent richting de bal. Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. Moritz rent richting de bal. Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Königliche Flieger 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 52%, Königliche Flieger 48%.
Magische Adler - Königliche Flieger 1:0

57e minuut.
Sukop met een sublieme pass. Kohler is nu in balbezit. Kohler met een sublieme pass. Moritz rent richting de bal. Moritz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Engelke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moritz is nu in balbezit. Moritz speelt de bal door. Daar is Kohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Taucher passt de bal met de wreef. Kohler rent richting de bal. Kohler geeft de bal voor. Kahrs is nu in balbezit. Kahrs geeft de bal voor. Jach bokst de bal weg.

77e minuut.
Jach speelt de bal door. Ballerman heeft problemen om de bal te vangen. Kohler is nu in balbezit. Moritz rent richting de bal. Moritz haalt uit met een fantastische trap. Jach bokst de bal weg.

80e minuut.
Taucher is nu in balbezit. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Taucher rent richting de bal. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Kämmerling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Neck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neck passt de bal zonder na te denken. Moritz rent richting de bal. Moritz schiet op doel. Jach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Königliche Flieger 2:0

89e minuut.
Farrow heeft problemen om de bal te vangen. Taucher is nu in balbezit. Met opzet legt Hagen zijn tegenspeler op de grond. Hagen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 40%, Königliche Flieger 60%.
Magische Adler - Königliche Flieger 2:0