Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Esel Harte Füchse
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Endling is nu in balbezit. Endling speelt de bal door. Pitten rent richting de bal. Pitten haalt uit met een fantastische trap. Klitzpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Esel - Harte Füchse 1:0

14e minuut.
Knittel met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Pitten is nu in balbezit. Pitten schiet op doel. Klitzpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Esel - Harte Füchse 2:0

17e minuut.
Wunder geeft de bal voor. Brecht heeft problemen om de bal te vangen. Brecht passt de bal in één keer door. Pitten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Walk rent richting de bal. Walk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Endling de bal onder controle te krijgen. Alborn rent richting de bal. Alborn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bärens probeert naar een medespeler te passen. Pitten rent richting de bal. Abraham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abraham krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neustädter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alborn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Endling onderschept slim de pass. Endling passt de bal met de wreef. Pitten rent richting de bal. Pitten draait met de bal, schiet en ... Klitzpera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Esel 53%, Harte Füchse 47%.
Schuldige Esel - Harte Füchse 2:0

48e minuut.
Knittel met de inworp. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een lange en hoge pass. Plag rent richting de bal. Plag geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Neustädter probeert de bal aan de voet te houden. Endling rent richting de bal. Endling passt de bal met de wreef. Pitten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Esel - Harte Füchse 3:0

89e minuut.
Brecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Lemmer probeert naar een medespeler te passen. Endling rent richting de bal. Endling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wunder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endling bereikt de bal nog maar net als eerste. Endling met een sublieme pass. Pohl rent richting de bal. Pohl geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Esel 32%, Harte Füchse 68%.
Schuldige Esel - Harte Füchse 3:0