Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Füchse Undefinierbare Monde
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rucker is nu in balbezit. Rucker probeert naar een medespeler te passen. Croy is nu in balbezit. Croy schiet op doel. Gartzke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Monde 0:1

6e minuut.
Wolterink kopt de bal weg. Daar is Temmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich haalt uit met een fantastische trap. Natke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Wolterink probeert naar een medespeler te passen. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich passt de bal met de wreef. Wutz heeft problemen om de bal te vangen. Wutz geeft een lange en hoge pass. Natke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rucker kopt de bal weg. Croy rent richting de bal. Weishahn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weishahn krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Natke trapt de bal weg van het doel. Daar is Issel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolterink is nu in balbezit. Wolterink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Indlekofer probeert naar een medespeler te passen. Wolterink is nu in balbezit. Bindernagel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bindernagel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bindernagel geeft de bal voor. Daar is Weishahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Issel rent richting de bal. Croy rent richting de bal. Croy schiet op doel. Gartzke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Backensfeld geeft een hoge lob. Weishahn kopt de bal weg. Indlekofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolterink onderschept slim de pass. Wolterink draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 38%, Undefinierbare Monde 62%.
Heftige Füchse - Undefinierbare Monde 0:1

46e minuut.
Indlekofer passt de bal in één keer door. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich passt de bal in één keer door. Wutz rent richting de bal. Wutz geeft de bal voor. Natke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Natke speelt de bal door. Eckert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Issel de bal onder controle te krijgen. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Eckert passt de bal zonder na te denken. Issel is nu in balbezit. Issel passt de bal met de wreef. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Monde 0:2

63e minuut.
Weishahn onderschept slim de pass. Weishahn geeft een lange en hoge pass. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich draait met de bal, schiet en ... Daar is Temmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Laun kopt de bal weg. Hempel is nu in balbezit. Hempel speelt de bal door. Croy is nu in balbezit. Croy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Temmen probeert naar een medespeler te passen. Wolterink probeert naar een medespeler te passen. Fröhlich rent richting de bal. Klungelig pakt Fröhlich de bal. Fröhlich schiet op doel. Natke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - Undefinierbare Monde 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 33%, Undefinierbare Monde 67%.
Heftige Füchse - Undefinierbare Monde 1:2