Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Undefinierbare Bären Krankhafte Esel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kalnak onderschept slim de pass. Kalnak geeft een hoge lob. Nath kan de bal niet met de borst controleren. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Janert met een harde bal richting middenveld. Tieck kopt de bal weg. Gade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Magersuppe is nu in balbezit. Kaliciak begaat een overtreding. Magersuppe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magersuppe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Käfferbitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap. Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Templin probeert de bal aan de voet te houden. Käfferbitz rent richting de bal. Kalnak onderschept slim de pass. Templin is nu in balbezit. Templin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Famula passt de bal met de wreef. Daar is Kalnak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käfferbitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Templin is nu in balbezit. Templin haalt uit met een fantastische trap. Gasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Erhardt geeft een lange en hoge pass. Famula probeert naar een medespeler te passen. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ... Janert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Kaliciak rent richting de bal. Kaliciak passt de bal in één keer door. Wübbenhorst is nu in balbezit. Wübbenhorst haalt uit met een fantastische trap. Janert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Bären - Krankhafte Esel 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Tieck de bal. Magersuppe verovert de bal door een tackle van achteren. Magersuppe geeft een hoge lob. Käfferbitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Bären 55%, Krankhafte Esel 45%.
Undefinierbare Bären - Krankhafte Esel 1:0

48e minuut.
Janert trapt de bal weg. Inworp. Tieck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Famula de bal. Famula geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Bären - Krankhafte Esel 2:0

59e minuut.
Napirala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Famula is nu in balbezit. Reich rent richting de bal. Templin rent richting de bal. Templin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gade geeft een lange en hoge pass. Bärwald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalnak rent richting de bal. Wübbenhorst rent richting de bal. Wübbenhorst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Erhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wübbenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Kalnak rent richting de bal. Kalnak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Bären 52%, Krankhafte Esel 48%.
Undefinierbare Bären - Krankhafte Esel 2:0