Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Bananen Magere Servietten
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Näbrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Näbrich passt de bal met de wreef. Kabatek rent richting de bal. Kabatek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mittermeier de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rytter passt de bal met de wreef. Näbrich rent richting de bal. Springfeld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Springfeld krijgt een gele kaart. Näbrich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Rytter passt de bal in één keer door. Kabatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berghausen onderschept slim de pass. Näbrich verovert de bal door een tackle van achteren. Näbrich haalt uit met een fantastische trap. Neumaier bokst de bal weg. Kabatek is nu in balbezit. Kabatek schiet op doel. Neumaier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Magere Servietten 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Springfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gams is nu in balbezit. Näbrich onderschept slim de pass. Näbrich draait met de bal, schiet en ... Neumaier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Friedemann met een sublieme pass. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk speelt de bal door. Daar is Kabatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Springfeld geeft de bal voor. Klungelig pakt Neuendorf de bal. Itzinger rent richting de bal. Itzinger draait met de bal, schiet en ... Wuchtel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Bananen - Magere Servietten 1:1

31e minuut.
Itzinger rent richting de bal. Friedemann onderschept slim de pass. Friedemann met een sublieme pass. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Friedemann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramelow met de inworp. Ickert rent richting de bal. Ickert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Magere Servietten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Bananen 45%, Magere Servietten 55%.
Cremige Bananen - Magere Servietten 1:2

52e minuut.
Berghausen probeert naar een medespeler te passen. Pack is nu in balbezit. Näbrich is nu in balbezit. Näbrich draait met de bal, schiet en ... Neumaier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Bananen - Magere Servietten 2:2

58e minuut.
Ickert is nu in balbezit. Ickert speelt de bal door. Pink heeft problemen om de bal te vangen. Itzinger is nu in balbezit. Itzinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Itzinger rent richting de bal. Pack rent richting de bal. Itzinger onderschept slim de pass. Itzinger haalt uit met een fantastische trap. Neuendorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Bananen - Magere Servietten 2:3

88e minuut.
Tebart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rytter met de inworp. Näbrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Näbrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Bananen 42%, Magere Servietten 58%.
Cremige Bananen - Magere Servietten 2:3