Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meisterliche Könige Magische Heulbojen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Marsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afflerbach heeft problemen om de bal te vangen. Afflerbach geeft een hoge lob. Silbermücke is nu in balbezit. Silbermücke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scherm rent richting de bal. Scherm passt de bal zonder na te denken. Falk is nu in balbezit. Bergmann rent richting de bal. Bergmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baierl geeft een lange en hoge pass. Falk geeft een hoge lob. Härting kopt de bal weg. Bergmann rent richting de bal. Bergmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hacker met een snelle inworp. Silbermücke met een sublieme pass. Mähler rent richting de bal. Ohnewein verovert de bal door een tackle van achteren. Ohnewein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Naumes rent richting de bal. Naumes draait met de bal, schiet en ... Ibbers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Afflerbach neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ohnewein rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meisterliche Könige - Magische Heulbojen 0:1

37e minuut.
Schmittinger geeft een lange en hoge pass. Altenstein kopt de bal weg. Hacker heeft problemen om de bal te vangen. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 50%, Magische Heulbojen 50%.
Meisterliche Könige - Magische Heulbojen 0:1

59e minuut.
Scherm passt de bal met de wreef. Bergmann is nu in balbezit. Kahrau rent richting de bal. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann draait met de bal, schiet en ... Stranzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Trouet is nu in balbezit. Afflerbach onderschept slim de pass. Afflerbach speelt de bal door. Ohnewein rent richting de bal. Ohnewein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 63%, Magische Heulbojen 37%.
Meisterliche Könige - Magische Heulbojen 0:1