Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Finstere Hügel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kaldonek probeert naar een medespeler te passen. Kärger kopt de bal weg. Nähring probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann geeft de bal voor. Ganser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mauch is nu in balbezit. Mauch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Schak is nu in balbezit. Moukoko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schak raakt geblesseerd tijdens het duel. Schak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Annau geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vriesde trapt de bal weg van het doel. Schak kopt de bal weg. Pluschke is nu in balbezit. Irmak verovert de bal door een tackle van achteren. Irmak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Irmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Park is nu in balbezit. Irmak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irmak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Schöckel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laatsch met een snelle inworp. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger geeft een lange en hoge pass. Paal!

42e minuut.
Pluschke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schak de bal. Kärger probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 46%, Finstere Hügel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Zigeuner - Finstere Hügel 0:0

68e minuut.
Will onderschept slim de pass. Gutermann onderschept slim de pass. Gutermann passt de bal met de wreef. Mauch heeft problemen om de bal te vangen. Mauch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 43%, Finstere Hügel 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Zigeuner - Finstere Hügel 0:0