Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Ölige Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Picot onderschept slim de pass. Picot geeft een hoge lob. Daar is Zitzlsperger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ölige Kartoffeln 1:0

9e minuut.
Inworp. Schak met de inworp. Penning rent richting de bal. Penning met een sublieme pass. Gutermann met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Penning rent richting de bal. Gutermann is nu in balbezit. Gutermann met een sublieme pass. Irmak rent richting de bal. Irmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ölige Kartoffeln 2:0

26e minuut.
Jungnickel rent richting de bal. Nähring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungnickel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nähring raakt geblesseerd tijdens het duel. Schak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Voith de bal onder controle te krijgen. Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schak. Schak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gutermann geeft een hoge lob. Zitzlsperger is nu in balbezit. Irmak verovert de bal door een tackle van achteren. Irmak haalt uit met een fantastische trap. Kleber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ölige Kartoffeln 3:0

41e minuut.
Schöckel rent richting de bal. Huth verovert de bal door een tackle van achteren. Huth passt de bal zonder na te denken. Capellan heeft problemen om de bal te vangen. Capellan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 53%, Ölige Kartoffeln 47%.
Heftige Zigeuner - Ölige Kartoffeln 3:0

50e minuut.
Irmak probeert naar een medespeler te passen. Gutermann is nu in balbezit. Gutermann speelt de bal door. Penning bereikt de bal nog maar net als eerste. Penning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nähring kopt de bal weg. Penning is nu in balbezit. Jakobi begaat een overtreding. Jakobi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gutermann met een sublieme pass. Irmak rent richting de bal. Irmak speelt de bal door. Gutermann is nu in balbezit. Gutermann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Jungnickel de bal. Nähring is nu in balbezit. Nähring passt de bal zonder na te denken. Irmak rent richting de bal. Irmak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 36%, Ölige Kartoffeln 64%.
Heftige Zigeuner - Ölige Kartoffeln 3:0