Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Brillengläser Vereinigte Obstbäume
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Weckmüller probeert de bal aan de voet te houden. Gackenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackenheimer passt de bal met de wreef. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ernst rent richting de bal. Ernst passt de bal zonder na te denken. Lammerschmidt rent richting de bal. Lammerschmidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Brillengläser - Vereinigte Obstbäume 0:1

40e minuut.
Lammerschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst passt de bal met de wreef. Lammerschmidt is nu in balbezit. Lammerschmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Brillengläser - Vereinigte Obstbäume 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Brillengläser 46%, Vereinigte Obstbäume 54%.
Scheidungswillige Brillengläser - Vereinigte Obstbäume 0:2

54e minuut.
Bollmann is nu in balbezit. Gackenheimer speelt de bal door. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck haalt uit met een fantastische trap. Weckmüller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt onderschept slim de pass. Lammerschmidt haalt uit met een fantastische trap. Noske rent richting de bal. Noske geeft een hoge lob. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rübener rent richting de bal. Jetten verovert de bal door een tackle van achteren. Jetten geeft een lange en hoge pass. Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Noske draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bollmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jentz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bantle speelt de bal door. Pirzer kopt de bal weg. Daar is Garg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jülkenbeck is nu in balbezit. Jülkenbeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Brillengläser 46%, Vereinigte Obstbäume 54%.
Scheidungswillige Brillengläser - Vereinigte Obstbäume 0:2