Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Felsen Königliche Eulen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Dumke rent richting de bal. Cortes onderschept slim de pass. Cortes met een sublieme pass. Fares rent richting de bal. Fares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltynek passt de bal zonder na te denken. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Steinbach geeft de bal voor. Fasig kopt de bal weg. Weier kan de bal niet met de borst controleren. Fares verovert de bal door een tackle van achteren. Fares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Felsen - Königliche Eulen 1:0

29e minuut.
Heermeister passt de bal zonder na te denken. Fasig rent richting de bal. Nehrkorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fasig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heermeister met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bäumler kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dumke is nu in balbezit. Dumke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mähler de bal. Fasig is nu in balbezit. Fasig draait met de bal, schiet en ... Wiggers bokst de bal weg.

41e minuut.
Kotzebue geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumke met de inworp. Igelmayer is nu in balbezit. Igelmayer geeft de bal voor. Segen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Felsen 49%, Königliche Eulen 51%.
Ewige Felsen - Königliche Eulen 1:0

61e minuut.
Tebbe onderschept slim de pass. Igelmayer is nu in balbezit. Igelmayer passt de bal met de wreef. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mähler passt de bal met de wreef. Buchmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehrkorn begaat een overtreding. Nehrkorn krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann onderschept slim de pass. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ewige Felsen - Königliche Eulen 1:1

74e minuut.
Tebbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotzebue bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzebue met een sublieme pass. Fares rent richting de bal. Fares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Felsen - Königliche Eulen 2:1

75e minuut.
Mähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasig verovert de bal door een tackle van achteren. Fasig passt de bal in één keer door. Fares rent richting de bal. Fares haalt uit met een fantastische trap. Wiggers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Felsen 39%, Königliche Eulen 61%.
Ewige Felsen - Königliche Eulen 2:1