Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauhe Sonnen Vereinigte Obstbäume
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noske zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst geeft de bal voor. Klungelig pakt Abriß de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Härtel met de inworp. Ernst probeert naar een medespeler te passen. Noske rent richting de bal. Noske schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Imberg is nu in balbezit. Päpke rent richting de bal. Päpke geeft een hoge lob. Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Noske draait met de bal, schiet en ... Still verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jetten onderschept slim de pass. Jetten speelt de bal door. Ernst is nu in balbezit. Lammerschmidt rent richting de bal. Lammerschmidt haalt uit met een fantastische trap. Still probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pinder heeft problemen om de bal te vangen. Ernst is nu in balbezit. Ernst speelt de bal door. Lammerschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Sonnen - Vereinigte Obstbäume 0:1

31e minuut.
Pichardo is nu in balbezit. Jetten onderschept slim de pass. Jetten geeft een hoge lob. Lammerschmidt is nu in balbezit. Lammerschmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Sonnen - Vereinigte Obstbäume 0:2

36e minuut.
Härtel rent richting de bal. Härtel geeft een hoge lob. Daar is Noske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ernst rent richting de bal. Ernst draait met de bal, schiet en ... Still bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Sonnen 62%, Vereinigte Obstbäume 38%.
Rauhe Sonnen - Vereinigte Obstbäume 0:2

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Härtel zal de hoekschop nemen. Daar is Bollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lammerschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Still speelt de bal door. Garg is nu in balbezit. Garg passt de bal met de wreef. Härtel rent richting de bal. Härtel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Fahrner trapt de bal weg. Bollmann speelt de bal door. Lammerschmidt rent richting de bal. Lammerschmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Sonnen - Vereinigte Obstbäume 0:3

86e minuut.
Noske probeert naar een medespeler te passen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Ernst rent richting de bal. Ernst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Sonnen 55%, Vereinigte Obstbäume 45%.
Rauhe Sonnen - Vereinigte Obstbäume 0:3