Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Ewige Felsen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Schak de bal. Schak met een sublieme pass. Irmak is nu in balbezit. Irmak draait met de bal, schiet en ... Obradovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Annau neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kotzebue de bal. Irmak is nu in balbezit. Irmak schiet op doel. Segen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ewige Felsen 1:0

14e minuut.
Inder verovert de bal door een tackle van achteren. Irmak onderschept slim de pass. Irmak speelt de bal door. Klungelig pakt Mauch de bal. Mauch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Annau onderschept slim de pass. Annau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Irmak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irmak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ewige Felsen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 50%, Ewige Felsen 50%.
Heftige Zigeuner - Ewige Felsen 2:0

49e minuut.
Picot met de inworp. Gutermann probeert de bal met de borst te controleren. Gutermann geeft een hoge lob. Irmak springt en kopt de bal. Segen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Picot met een sublieme pass. Mauch rent richting de bal. Kotzebue probeert naar een medespeler te passen. Gutermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutermann passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fasig rent richting de bal. Schak verovert de bal door een tackle van achteren. Fares verovert de bal door een tackle van achteren. Fasig heeft problemen om de bal te vangen. Fasig schiet op doel. Vriesde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ewige Felsen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 53%, Ewige Felsen 47%.
Heftige Zigeuner - Ewige Felsen 2:1