Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scharfe Bananen Ölige Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lamprecht kan de bal niet met de borst controleren. Wunderlich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamprecht raakt geblesseerd tijdens het duel. Papajewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kleber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Bananen - Ölige Kartoffeln 1:0

6e minuut.
Lamprecht verovert de bal door een tackle van achteren. Jungnickel onderschept slim de pass. Hiegel rent richting de bal. Papajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Papajewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jakobi heeft problemen om de bal te vangen. Jakobi passt de bal zonder na te denken. Papajewski rent richting de bal. Lamprecht rent richting de bal. Lamprecht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Huth met de inworp. Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kubsch ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kubsch naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jakobi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakobi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oelmann trapt de bal weg van het doel. Papajewski kopt de bal weg. Lamprecht rent richting de bal. Lamprecht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Plaum is nu in balbezit. Plaum speelt de bal door. Garn bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan rent richting de bal. Capellan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oelmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scharfe Bananen - Ölige Kartoffeln 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Bananen 63%, Ölige Kartoffeln 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scharfe Bananen - Ölige Kartoffeln 1:1

60e minuut.
Annau is nu in balbezit. Annau geeft een hoge lob. Wunderlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruebennase is nu in balbezit. Ruebennase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jungnickel is nu in balbezit. Papajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Papajewski probeert naar een medespeler te passen. Lamprecht is nu in balbezit. Lamprecht draait met de bal, schiet en ... Kleber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Bananen - Ölige Kartoffeln 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Bananen 57%, Ölige Kartoffeln 43%.
Scharfe Bananen - Ölige Kartoffeln 2:1