Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Brillengläser Geheime Könige
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Fehrenbach rent richting de bal. Gackenheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Gackenheimer met een sublieme pass. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hergert is nu in balbezit. Pirzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pirzer speelt de bal door. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruge onderschept slim de pass. Ruge passt de bal in één keer door. Pirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pies verovert de bal door een tackle van achteren. Pies geeft een lange en hoge pass. Deufel onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prändl neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jülkenbeck rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Judeh geeft een lange en hoge pass. Prändl kopt de bal weg. Klungelig pakt Deufel de bal. Jülkenbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülkenbeck schiet op doel. Wolle bokst de bal weg.

41e minuut.
Rübener met een sublieme pass. Jülkenbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech rent richting de bal. Jülkenbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Jülkenbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Brillengläser - Geheime Könige 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Brillengläser 37%, Geheime Könige 63%.
Scheidungswillige Brillengläser - Geheime Könige 1:0

72e minuut.
Czech geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pies met een snelle inworp. Pirzer is nu in balbezit. Pirzer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pirzer speelt de bal door. Gackenheimer is nu in balbezit. Gackenheimer met een sublieme pass. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Brillengläser - Geheime Könige 2:0

84e minuut.
Gackenheimer speelt de bal door. Pies rent richting de bal. Judeh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Judeh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pies neemt de hoekschop. Deufel rent richting de bal. Prändl onderschept slim de pass. Prändl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Brillengläser - Geheime Könige 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Brillengläser 32%, Geheime Könige 68%.
Scheidungswillige Brillengläser - Geheime Könige 3:0