Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Kerne Budenzauber FC
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Fauth heeft problemen om de bal te vangen. Sundström onderschept slim de pass. Sundström passt de bal zonder na te denken. Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schroth heeft problemen om de bal te vangen. Geiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:1

6e minuut.
Chunri speelt de bal door. Sundström heeft problemen om de bal te vangen. Schroth is nu in balbezit. Sundström onderschept slim de pass. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink bokst de bal weg. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:2

9e minuut.
Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayrigues geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Feiereis de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:3

12e minuut.
Feiereis heeft problemen om de bal te vangen. Chayrigues geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:4

17e minuut.
Fäthe speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Feiereis verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chayrigues probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:5

21e minuut.
Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström passt de bal met de wreef. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:6

25e minuut.
Geiger rent richting de bal. Geiger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Składak met de inworp. Fäthe geeft een hoge lob. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri passt de bal met de wreef. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:7

33e minuut.
Oberladstätter speelt de bal door. Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiereis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chayrigues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadłubowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sundström is nu in balbezit. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:8

33e minuut.
Kadłubowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oberst komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Eski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Składak is nu in balbezit. Eilhoff begaat een overtreding. Eilhoff krijgt een gele kaart. Składak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Składak wilt de vrije trap nemen. Sundström springt en kopt de bal. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sundström is nu in balbezit. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:9

42e minuut.
Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak geeft de bal voor. Klungelig pakt Sundström de bal. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:10

44e minuut.
Chayrigues passt de bal met de wreef. Sundström is nu in balbezit. Sundström speelt de bal door. Daar is Oberst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberst haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 71%, Budenzauber FC 29%.
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:10

48e minuut.
Składak geeft de bal voor. Schroth is nu in balbezit. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström draait met de bal, schiet en ... Gantenbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:11

53e minuut.
Oberladstätter is nu in balbezit. Chunri onderschept slim de pass. Chunri geeft een lange en hoge pass. Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fäthe speelt de bal door. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak passt de bal zonder na te denken. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ... Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:12

61e minuut.
Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström geeft een lange en hoge pass. Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayrigues passt de bal met de wreef. Chunri met een sublieme pass. Sundström heeft problemen om de bal te vangen. Sundström geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fäthe geeft de bal voor. Oberst rent richting de bal. Geiger begaat een overtreding. Geiger krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues passt de bal met de wreef. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström is nu in balbezit. Sundström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:13

82e minuut.
Geiger met een harde bal richting middenveld. Krajíček heeft problemen om de bal te vangen. Krajíček met een sublieme pass. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Feiereis onderschept slim de pass. Krajíček verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström is nu in balbezit. Chayrigues rent richting de bal. Chayrigues geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sundström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroth rent richting de bal. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pörtgen komt het veld opgelopen. Fäthe met een snelle inworp. Oberst geeft een hoge lob. Chayrigues met een sublieme pass. Daar is Sundström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 76%, Budenzauber FC 24%.
Grauenvolle Kerne - Budenzauber FC 0:13