Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Füchse Cremige Raketen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bäse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deffke met een snelle inworp. Weishaupt heeft problemen om de bal te vangen. Weishaupt geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Koltun met een sublieme pass. Barg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann rent richting de bal. Kahlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Cremige Raketen 0:1

22e minuut.
Bäse kopt de bal weg. Deffke probeert de bal met de borst te controleren. Deffke passt de bal zonder na te denken. Bülte rent richting de bal. Bülte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenzel onderschept slim de pass. Frenzel speelt de bal door. Kahlmann is nu in balbezit. Kahlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Heyer heeft problemen om de bal te vangen. Simetsreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Simetsreiter passt de bal met de wreef. Bülte rent richting de bal. Bülte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 32%, Cremige Raketen 68%.
Große Füchse - Cremige Raketen 0:1

53e minuut.
Kahlmann rent richting de bal. Kahlmann probeert naar een medespeler te passen. Barg bereikt de bal nog maar net als eerste. Barg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Cremige Raketen 0:2

55e minuut.
Solz heeft problemen om de bal te vangen. Kahlmann rent richting de bal. Solz rent richting de bal. Kahlmann onderschept slim de pass. Kahlmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barg is nu in balbezit. Barg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Füchse - Cremige Raketen 0:3

65e minuut.
Ahlburg met de inworp. Heyer rent richting de bal. Heyer geeft een hoge lob. Ruman kopt de bal weg. Frenzel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Koltun de bal onder controle te krijgen. Hölzenbein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölzenbein passt de bal met de wreef. Bülte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte schiet op doel. Ochsenreiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Abke geeft een hoge lob. Inworp. Hölzenbein met een snelle inworp. Amberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Amberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Heyer rent richting de bal. Heyer probeert naar een medespeler te passen. Nusseck rent richting de bal. Kahlmann onderschept slim de pass. Kahlmann schiet op doel. Janker bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Füchse 46%, Cremige Raketen 54%.
Große Füchse - Cremige Raketen 0:3