Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wölfe Fettige Vögel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Bader verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaouagh is nu in balbezit. Gansen onderschept slim de pass. Gansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gansen is nu in balbezit. Gansen met een sublieme pass. Pilcher met een sublieme pass. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Niemeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heyer is nu in balbezit. Heyer geeft een lange en hoge pass. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Fettige Vögel 1:0

30e minuut.
Gansen is nu in balbezit. Wahrburg onderschept slim de pass. Bader maakt een afschuwelijke overtreding. Bader krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Janert met een harde bal richting middenveld. Gansen kopt de bal weg. Niemeyer controleert de bal met de borst. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Fettige Vögel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 36%, Fettige Vögel 64%.
Fortuna Wölfe - Fettige Vögel 2:0

53e minuut.
Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een hoge lob. Gareis probeert de bal aan de voet te houden. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Fettige Vögel 3:0

90e minuut.
Althof is nu in balbezit. Bruks onderschept slim de pass. Bruks probeert naar een medespeler te passen. Gansen is nu in balbezit. Gansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 43%, Fettige Vögel 57%.
Fortuna Wölfe - Fettige Vögel 3:0