Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budenzauber FC Genußvolle Büffel
Attack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Murawski met een sublieme pass. Eschenlohr rent richting de bal. Krajíček rent richting de bal. Eschenlohr onderschept slim de pass. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Sundström is nu in balbezit. Sundström speelt de bal door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel. Spielmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 1:0

6e minuut.
Eski met een sublieme pass. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri passt de bal zonder na te denken. Sundström rent richting de bal. Sundström draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Murawski is nu in balbezit. Chunri onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westhöfer. Westhöfer krijgt een gele kaart. Chunri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadłubowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hand geeft de bal voor. Eski is nu in balbezit. Eski geeft de bal voor. Taucher kopt de bal weg. Spielmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hand rent richting de bal. Kadłubowski onderschept slim de pass. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 2:0

15e minuut.
Fäthe met een sublieme pass. Kadłubowski rent richting de bal. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström draait met de bal, schiet en ... Haefke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kadłubowski is nu in balbezit. Murawski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Składak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sundström maakt een snoekduik en kopt de bal. Spielmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hand kopt de bal weg. Składak controleert de bal met de borst. Składak geeft de bal voor. Sundström is nu in balbezit. Sundström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 3:0

32e minuut.
Chayrigues passt de bal in één keer door. Taucher is nu in balbezit. Taucher met een sublieme pass. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski schiet op doel. Spielmann bokst de bal weg. Sundström is nu in balbezit. Sundström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sundström rent richting de bal. Sundström speelt de bal door. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 4:0

36e minuut.
Krajíček geeft een hoge lob. Sundström kopt de bal weg. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap. Hand probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft de bal voor. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 5:0

39e minuut.
Krajíček geeft een hoge lob. Sundström rent richting de bal. Sundström geeft een hoge lob. Kadłubowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Spielmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 6:0

44e minuut.
Spielmann speelt de bal door. Fäthe kan de bal niet met de borst controleren. Fäthe speelt de bal door. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Murawski rent richting de bal. Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri passt de bal zonder na te denken. Sundström is nu in balbezit. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budenzauber FC 15%, Genußvolle Büffel 85%.
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 7:0

48e minuut.
Eski kopt de bal weg. Daar is Woschick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak speelt de bal door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spielmann trapt de bal weg. Chunri kopt de bal weg. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Składak passt de bal met de wreef. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Hand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chayrigues controleert de bal met de borst. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski krijgt zijn hoofd ertegen. Spielmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 8:0

67e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski schiet op doel. Spielmann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Inworp. Oberst komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chunri onderschept slim de pass. Chunri speelt de bal door. Klungelig pakt Kadłubowski de bal. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 9:0

73e minuut.
Oberst rent richting de bal. Oberst geeft een hoge lob. Daar is Chayrigues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kadłubowski passt de bal met de wreef. Chunri is nu in balbezit. Sundström is nu in balbezit. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Spielmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 10:0

76e minuut.
Kadłubowski passt de bal in één keer door. Chunri heeft problemen om de bal te vangen. Chunri geeft een hoge lob. Sundström kan de bal niet met de borst controleren. Sundström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 11:0

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oberst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chunri kopt de bal weg. Sundström is nu in balbezit. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Spielmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Chunri onderschept slim de pass. Kadłubowski rent richting de bal. Chunri rent richting de bal. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 12:0

86e minuut.
Chunri verovert de bal door een tackle van achteren. Chunri probeert naar een medespeler te passen. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström schiet op doel. Spielmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 13:0

87e minuut.
Murawski passt de bal in één keer door. Westhöfer rent richting de bal. Chunri rent richting de bal. Chunri haalt uit met een fantastische trap. Spielmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Pörtgen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budenzauber FC 23%, Genußvolle Büffel 77%.
Budenzauber FC - Genußvolle Büffel 13:0