Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Piloten Cremige Raketen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Abke geeft een lange en hoge pass. Heyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barg is nu in balbezit. Barg draait met de bal, schiet en ... Hülsmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koltun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jena probeert naar een medespeler te passen. Zander kopt de bal weg. Kahlmann kan de bal niet met de borst controleren. Kahlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Piloten - Cremige Raketen 0:1

15e minuut.
Wollenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer geeft de bal voor. Wollenstein rent richting de bal. Wollenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheime Piloten - Cremige Raketen 1:1

20e minuut.
Beckmann met een sublieme pass. Ahlburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlburg met een sublieme pass. Frenzel geeft een hoge lob. Jena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Piloten - Cremige Raketen 1:2

25e minuut.
Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kahlmann speelt de bal door. Barg is nu in balbezit. Barg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ostdeutscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostdeutscher passt de bal zonder na te denken. Frenzel heeft problemen om de bal te vangen. Ostdeutscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostdeutscher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Piloten 56%, Cremige Raketen 44%.
Geheime Piloten - Cremige Raketen 1:2

65e minuut.
Ahlburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ostdeutscher met een snelle inworp. Wollenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenstein onderschept slim de pass. Wollenstein passt de bal zonder na te denken. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ochsenreiter met een harde bal richting middenveld. Kahlmann kopt de bal weg. Badinger heeft problemen om de bal te vangen. Kahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kahlmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Piloten 53%, Cremige Raketen 47%.
Geheime Piloten - Cremige Raketen 1:2