Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Frösche Große Füchse
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Solz geeft de bal voor. Haberbosch rent richting de bal. Bülte onderschept slim de pass. Bülte haalt uit met een fantastische trap. Bähr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Deffke is nu in balbezit. Beuche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deffke. Deffke krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Beuche is nu in balbezit. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solz met een sublieme pass. Bülte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Amm onderschept slim de pass. Amm speelt de bal door. Beuche rent richting de bal. Beuche draait met de bal, schiet en ... Janker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Frösche - Große Füchse 1:0

35e minuut.
Simetsreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Simetsreiter passt de bal met de wreef. Rauw heeft problemen om de bal te vangen. Bülte is nu in balbezit. Bülte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Simetsreiter rent richting de bal. Simetsreiter passt de bal met de wreef. Rauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte onderschept slim de pass. Bülte haalt uit met een fantastische trap. Bähr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 52%, Große Füchse 48%.
Rasende Frösche - Große Füchse 1:0

80e minuut.
Hölzenbein passt de bal in één keer door. Libuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Libuda passt de bal met de wreef. Rosbigalle is nu in balbezit. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap. Janker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Janker speelt de bal door. Simetsreiter is nu in balbezit. Matthäus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matthäus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 44%, Große Füchse 56%.
Rasende Frösche - Große Füchse 1:0