Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wölfe Geheimnisvolle Kerne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Pilcher kopt de bal weg. Daar is Kagels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gansen is nu in balbezit. Gansen haalt uit met een fantastische trap. Kagels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruks zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 1:0

10e minuut.
Kuranyi onderschept slim de pass. Kuranyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bruks de bal. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Kuranyi kopt de bal weg. Pilcher met een sublieme pass. Jahnschneider rent richting de bal. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 2:0

20e minuut.
Horst geeft een lange en hoge pass. Bruks kopt de bal weg. Broll heeft problemen om de bal te vangen. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 3:0

33e minuut.
Eymold verovert de bal door een tackle van achteren. Eymold met een sublieme pass. Broll bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 4:0

44e minuut.
Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Broll begaat een overtreding. Gansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bader met een snel genomen vrije trap. Jahnschneider is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 50%, Geheimnisvolle Kerne 50%.
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 4:0

49e minuut.
Gansen met een sublieme pass. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaller rent richting de bal. Jahnschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 5:0

64e minuut.
Schaller is nu in balbezit. Pilcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilcher probeert naar een medespeler te passen. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 6:0

65e minuut.
Jahnschneider probeert de bal aan de voet te houden. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft de bal voor. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Köppel rent richting de bal. Bruks speelt de bal door. Schaller speelt de bal door. Dowe is nu in balbezit. Dowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider is nu in balbezit. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 47%, Geheimnisvolle Kerne 53%.
Fortuna Wölfe - Geheimnisvolle Kerne 6:0