Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Kerne Genußvolle Büffel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Westhöfer is nu in balbezit. Murawski is nu in balbezit. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eschenlohr de bal. Eschenlohr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Kerne - Genußvolle Büffel 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Fauth de bal. Peper bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eschenlohr krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Woschick probeert de bal aan de voet te houden. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schulze zijn tegenspeler op de grond. Schulze krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Eilhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daumann onderschept slim de pass. Daumann passt de bal zonder na te denken. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gantenbrink met een harde bal richting middenveld. Murawski is nu in balbezit. Murawski passt de bal in één keer door. Daumann rent richting de bal. Daumann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Peper onderschept slim de pass. Peper passt de bal zonder na te denken. Fauth rent richting de bal. Peper is nu in balbezit. Peper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Taucher passt de bal in één keer door. Peper is nu in balbezit. Peper passt de bal met de wreef. Fauth is nu in balbezit. Fauth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grauenvolle Kerne - Genußvolle Büffel 1:1

44e minuut.
Eilhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Eilhoff speelt de bal door. Peper met een sublieme pass. Fauth is nu in balbezit. Fauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 53%, Genußvolle Büffel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grauenvolle Kerne - Genußvolle Büffel 1:1

55e minuut.
Eschenlohr is nu in balbezit. Feiereis verovert de bal door een tackle van achteren. Feiereis passt de bal in één keer door. Daumann is nu in balbezit. Daumann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Schroth de bal. Schroth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Woschick met de inworp. Murawski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daumann rent richting de bal. Daumann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Peper probeert naar een medespeler te passen. Schulze bereikt de bal nog maar net als eerste. Woschick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schulze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peper neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Kerne 43%, Genußvolle Büffel 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grauenvolle Kerne - Genußvolle Büffel 1:1