Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fettige Vögel Geheimnisvolle Kerne
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Niemeyer geeft de bal voor. Broll kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Althof de bal onder controle te krijgen. Kuranyi rent richting de bal. Kuranyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fettige Vögel - Geheimnisvolle Kerne 0:1

8e minuut.
Azaouagh is nu in balbezit. May met een sublieme pass. Niemeyer met een sublieme pass. Nicht rent richting de bal. Nicht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Azaouagh rent richting de bal. Kuranyi begaat een overtreding. Azaouagh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azaouagh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Labuhn speelt de bal door. Althof kopt de bal weg. Brunner rent richting de bal. Brunner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Labuhn trapt de bal weg. Klungelig pakt Azaouagh de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broll. Broll krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Vögel 50%, Geheimnisvolle Kerne 50%.
Fettige Vögel - Geheimnisvolle Kerne 0:1

49e minuut.
Wahrburg rent richting de bal. May verovert de bal door een tackle van achteren. May met een sublieme pass. Dowe rent richting de bal. Dowe draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Schaller kopt de bal weg. Klungelig pakt Azaouagh de bal. Dowe rent richting de bal. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dowe rent richting de bal. Wahrburg rent richting de bal. Dowe verovert de bal door een tackle van achteren. May is nu in balbezit. May haalt uit met een fantastische trap. Zonker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fettige Vögel - Geheimnisvolle Kerne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fettige Vögel 53%, Geheimnisvolle Kerne 47%.
Fettige Vögel - Geheimnisvolle Kerne 0:2